Locatie

Locatie

Kitesurfles op 30 minuten rijden vanaf Antwerpen

Rilland

Kamperland

Krabbendijke

Ouddorp

Bruinisse

Locaties

Zeeland is de prachtige provincie van Nederland met veel wind en water. Dat maakt de provincie Zeeland bij uitstek geschikt om te leren kitesurfen. Kitesurfschool België geeft op 3 locaties les in Zeeland. Rilland, Krabbendijke en de Oesterdam. De locatie liggen op ongeveer 30 minuten rijden van Antwerpen. De Belgische kust of de Nederlandse kust is vanaf Antwerpen 75 minuten rijden met auto.

BOEK NU MAIL ONS +31 624 121 673

Rilland

Kitesurschool België is een mobiele kitesurfschool die met alle windrichtingen kan lesgeven. Wanneer de wind zuid is geven wij les op Rilland en met noorderwind op Krabbendijke.

De locatie Rilland is het beste te navigeren door Zimmermanweg 5 in te geven op de navigatie. Waar de Akkerweg met de Zimmermanwegkruis is een parkeerplaast voor auto’s en voldoende gras om de auto te parkeren.

Krabbendijke

De locatie Krabbendijke is het beste te navigeren door Noordschans in te geven op de navigatie. U herkent de locatie aan de grootte parkeergelegenheid en het strandje met huisje dat er ligt.

Oesterdam

De locatie Oesterdam ligt op ventweg naast de hoofdweg. Op de oesterdam is er één afslag die u op deze ventweg brengt. De locatie is niet te missen door de mooie openvlakte en aanwezigheid van onze school.